Azonositó:
Jelszó:
   


Biztonságos honlap

garancia az ingyenes honlaphoz

Regisztráció

A Nanoweb rendszerben bárki létrehozhatja, üzemeltetheti saját weboldalát, amennyiben betartja Szabályzat menüpontban olvasható feltételeket. Az Ingyenes csomag választása esetén sem a regisztrációkor, sem a továbbiakban nem kell fizetni a rendszer használatáért.Regisztráció: add meg ezt a néhány adatot, és máris kezdheted...
nanoweb regisztráció kép

Mi legyen a weboldalad címe?

.nanoweb.hu
Saját neved:
E-mail címed:
Választott csomag:
Jelszó:
0%
A szabályzatot elolvastam és elfogadom.Hasznos tudnivalók a regisztrációhoz

A honlap nevek nem tartalmazhatnak ékezetet, és egyéb nem engedélyezett karaktereket (.,-$ß?). Érdemes úgy megválasztani, hogy könnyen megjegyezhető legyen, valamint ha van rá mód, tartalmazzon témába vágó kulcsszót, mert a Google találati listájában való szereplésnél előnyt élvezhet a weblap, ha a domain-nevében is megtalálható az adott keresőkifejezés. (például, ha a kutya szóra szeretnél bejönni a Google-ben, akkor a kutyasoldal.nanoweb.hu jobb választás, mint a bercilapja.nanoweb.hu)

Mivel a regisztráció megerősítését az e-mail címedre elküldésre kerülő linkkel tudod elvégezni, valamint az elfelejtett jelszót is a megadott e-mail postafiókodba küldjük el, így fontos, hogy valós, és általad használt e-mail címet adj meg. Azok a regisztrációk, amelyek 3 napig nincsenek aktiválva, törlésre kerülnek, és a választott aldomain név (azonosító) újra elérhető lesz mások számára.

A regisztráció után, hogy elkezdhesd a honlapod szerkesztését, azt még aktiválnod kell! Ehhez be kell lépned az e-mail postafiókodba, és az ott található levelünkben lévő link segítségével aktiválni a regisztrációdat! Ha nem találod az aktiváló levelet, akkor kérjük nézd meg az e-mail postafiókod SPAM mappájában is, mert az ilyen automatikus, gép által küldött leveleket a levelezőrendszerek olykor kéretlen reklámlevélnek hiszik, és oda teszik. Ha a levelet ott sem találod, írj egy e-mailt az info@nanoweb.hu címre, arról az e-mail címről, amit a regisztrációnál megadtál. Ebben jelezd a problémát és kérd a regisztráció megerősítését.

Minden további beállítást és szerkesztést a megerősítést követően, a belépés után tudsz elvégezni. A választott azonosító (aldomain) kivételével mindent megváltoztathatsz később.

Regisztrálj, és készítsd el a weblapod 6 perc alatt!

Az alábbi vágatlan videóban bemutatjuk, hogy hogyan lehet 6 perc alatt saját weboldalt csinálni a Nanoweb rendszerben. Ha nem színeznénk, variálnánk át a választott sablont, akkor még ennyi időre sem lenne szükség!
Copyright © 2012-2018 | Nanoweb weblapszerkesztő rendszer - Weboldal ingyen!