Azonositó:
Jelszó:
   


Biztonságos honlap

garancia az ingyenes honlaphoz

A weblapszerkesztő rendszer jellemzői

Esztétikus sablonok

Jelenleg 75 arculati sablon és 11 elrendezés közül válogathatsz, és minden sablont bármilyen elrendezésben használhatsz. Így a honlap megjelenését illetően a mi rendszerünk - más honlapépítőkkel szemben - rendkívüli változatosságot tesz lehetővé. Később egyébként bármikor válthatsz egy másik dizájnra úgy, hogy az a feltöltött tartalmadat nem érinti.


Egyedi kinézet kialakítási lehetőség

Weboldalad külsejét a saját ízlésed szerint szabadon alakíthatod. A színek egyedileg megadhatóak, csakúgy mint a hátterek. Válogathatsz fejléc- és háttérképeink közül, vagy feltölthetsz saját képeket is. Egy szóval: az összes elképzelésed megvalósíthatod, és nem kell semmilyen kompromisszumot kötnöd! A saját honlapod egyediségének csak a képzeleted szab határt.

Egyszerű szerkesztés

A felhasználóbarát, áttekinthető szerkesztőfelületen a technikában kevésbé jártas internetezők is könnyedén és örömmel készíthetnek saját weboldalt. Semmilyen programozói ismeret nem szükséges hozzá. Nincs letöltés, telepítés, nem kell más, csak egy internetböngésző és néhány perc.

nanoweb ingyenes honlap szerkesztő bemutató kép

Sok funkció, beépíthető elemek

Weboldalad beépíthető funkciókkal, úgynevezett modulokkal teheted interaktívvá, melyek széles skálájában mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet: képgalériák, megosztás-gombok, szavazás, eseménynaptár, hozzászólás / vendégkönyv, üzenetküldő űrlap, névnap-emlékeztető, hírlevél feliratkozás, és hírlevélküldés, webshop modul, stb.

nanoweb ingyenes honlap szerkesztő bemutató kép

Akár teljes reklámmentesség

Ha nem szeretnéd, hogy hirdetések zavarják az oldalad látogatóinak figyelmét, és el szeretnéd tüntetni a reklámokat a honlapodról, akkor erre rendkívül kedvező áron biztosítunk lehetőséget.

Teljesen reklámmentes weblap:
6 hónap: összesen 4.700 Ft
1 év: összesen 7.700 Ft

Saját domain használata

A Prémium csomag választása esetén weboldalad saját domain név alatt (pl. www.valami.hu) is futhat. A domain nevet regisztrálhatod közvetlenül nálunk, vagy a már meglévő domained is az itt szerkesztett weboldaladra irányíthatod.

Több weblap készítése

Ha a Prémium csomagot választottad, a Nanoweben tetszőleges számú saját honlapot hozhatsz létre, ugyanazzal az email címmel. Így belépéskor az összes oldaladat eléred egy gombnyomásra. Megjegyezzük, hogy a szerződési feltételek értelmében csak saját célra hozhatsz létre korlátlan számú honlapot, tehát mások számára azokat tovább nem értékesítheted, nem adhatod bérbe vagy cserébe javakért, szolgáltatásokért.
Copyright © 2012-2018 | Nanoweb weblapszerkesztő rendszer - Weboldal ingyen!