Eger - Egerszalók

Színvonalas, modern apartmanok

Igényesen berendezett, kényelmes apartmanjaink szeretettel várják a pihenni vágyó vendégeket Eger történelmi belvárosában, valamint az egerszalóki termálfürdő és sódomb közvetlen közelében. Mindkét helyszínen teljesen felszerelt konyha és saját fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére. A szálláshelyek jól megközelíthetők, a könyékbeli látnivalók, nevezetességek ugyancsak könnyen elérhetők.

Apartman - Eger
tovább »
Apartman - Egerszalók
tovább »

Programlehetőségek

A Bükk hegység lábánál fekvő Eger ideális úticél a történelmi múlt, a kultúra, és a jó borok kedvelőinek, mely tekervényes utcáival hamar belopja magát bárki szívébe. A városban rengeteg történelmi emlék, mint az egri vár, a Minaret, a Török fürdő, a Bazilika, számtalan múzeum biztosít tartalmas programokat az idelátogatók számára. A borok és a gasztronómia szerelmeseinek sem kell csalódniuk, elég csak a Szépasszony-völgy hangulatos pincéire gondolnunk. Nem csak a városban várja látnivalók sokasága az ideérkezőket, hanem Eger környéke is bővelkedik a programlehetőségekben.


Egerszalók talán legismertebb nevezetessége a hidrogénkarbonátos gyógyvize, valamint a feltörő víz kicsapódása által létrejött különleges természeti képződmény: a sódomb. Emellett mindenképp említésre méltók a település közelében található úgynevezett kaptárkövek és barlanglakások is.

Csodálatos természeti környezet a szálláshelyek közvetlen közelében

Eger és Egerszalók páratlan természeti környezetben fekszik. Magyarország legszebb, legváltozatosabb hegysége, a Bükk rengeteg kalandot és élményt kínál, a környező hegyek kirándulásra, túrázásra csábítanak. A vidék számos természeti szépsége ideális helyszínt biztosít, legyen szó gyalogtúráról vagy kerékpározásról.

bővebben »

F&M Apartmanok

Telefon: +36 20 423-1363
E-mail:
Weboldal: www.fmapartmanok.hu
Facebook-oldalunk »

© F&M Apartmanok - Minden jog fenntartva

Weboldal: